Περιήγηση στο Τρόοδος παραλίγο να τους στοιχίσει τη ζωή: «1ο βραβείο θανάτου»

Σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες τροχαίου στην Κύπρο έκαναν στη DailyMail Βρετανοί τουρίστες

Σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες τροχαίου στην Κύπρο έκαναν στη DailyMail Βρετανοί τουρίστες

Σοβαρές καταγγελίες για τις συνθήκες τροχαίου στην Κύπρο έκαναν στη DailyMail Βρετανοί τουρίστες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ξεγέλασαν τον θάνατο» μετά την πρόσκρουση του οχήματός τους σε δέντρο.  

Σύμφωνα την βρετανική ιστοσελίδα, η Jeanette Tumbridge ήρθε στην Πάφο για να γιορτάσει τα 60α της γενέθλια μαζί με άλλα οκτώ μέλη της οικογένειάς της. Κατά τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο της περιοχής, κέρδισαν δωρεάν περιήγηση με αυτοκίνητο στα βουνά του Τροόδους.

Η δωρεάν περιήγηση όμως, σύμφωνα με τη σύζυγό του γιου της 60χρονης, παραλίγο να μετατραπεί σε «πρώτο βραβείο θανάτου», επειδή, όπως καταγγέλλουν, ο οδηγός τους αγνόησε τις καιρικές συνθήκες και το όριο ταχύτητας στους δρόμους του Τροόδους, ενώ κάποιοι επιβάτες δεν είχαν ζώνη ασφαλείας.

Μάλιστα, δημοσιεύουν σχετικό βίντεο με τη βόλτα τους στο Τρόοδος μια ώρα πριν το τροχαίο.

Οι τουρίστες καταγγέλλουν ότι ενώ ο καιρός άρχισε να χαλάει, ο οδηγός συνέχισε να οδηγεί επικίνδυνα μέχρι που έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανατράπηκε και τελικά προσέκρουσε σε δέντρο.

Επίσης, αναφέρουν ότι ο οδηγός δεν χρησιμοποίησε τον κύριο δρόμο, όπως οι υπόλοιποι, αλλά οδηγούσε σε χωματόδρομους.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν η 60χρονη, η κόρης της και ο οδηγός και χρειάστηκε η διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

Ισχυρίζονται ότι ο αστυνομικός που τους πήρε κατάθεση, τους είπε ότι εάν δεν κτυπούσαν στο δέντρο, θα έπεφταν στο κενό και θα πέθαναν.

Η DailyMail αναφέρει ότι η οικογένεια μηνύει την ταξιδιωτική εταιρεία και έχει προειδοποιήσει άλλους να μην πάνε σε αυτά τα ταξίδια. «Η εταιρεία δεν πρέπει να επιτρέπει να συνεχιστούν αυτές οι εκδρομές, και σίγουρα δεν θα έπρεπε να τις προσφέρει ως πρώτο βραβείο, καθώς είναι «πρώτο βραβείο θανάτου».

Πηγή: Sigmalive

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy