Παρουσίαση Έκδοσης Επετειακού Γραμματοσήμου Επιτρόπου Επικοινωνιών

Στην εκδήλωση έγινε μια σύντομη ανασκόπηση της πορείας και της προσφοράς του ΓΕΡΗΕΤ στα 20 χρόνια λειτουργίας του

Στην εκδήλωση έγινε μια σύντομη ανασκόπηση της πορείας και της προσφοράς του ΓΕΡΗΕΤ στα 20 χρόνια λειτουργίας του
Υπουργός Μεταφορών – Παρουσίαση έκδοσης επετειακού γραμματοσήμου Επιτρόπου Επικοινωνιών Υπουργείο Οικονομικών, Λευκωσία, Κύπρος Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση της έκδοσης του επετειακού γραμματοσήμου του Επιτρόπου Επικοινωνιών. // Transport Minister – Presentation of anniversary stamp for the Office of the Commissioner of Communications Ministry of Finance, Lefkosia, Cyprus The Minister of Transport, Communications and Works, Mr Yiannis Karousos, addresses the presentation of the anniversary stamp of the Office of the Commissioner of Communications.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Υπουργείου Οικονομικών, εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Γραφείου του Επιτρόπου για τη Ρύθμιση των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων και παρουσίασης του επετειακού γραμματοσήμου που εκδόθηκε από το Κυπριακό Ταχυδρομείο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μαρίνος Μουσιούττας.

Στις δράσεις και στην συνεχή  συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου μέσα από εποικοδομητικό διάλογο για την επιτυχία της αποστολής του αναφέρθηκε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που διοργάνωσε το Γραφείο Επιτρόπου για τη Ρύθμιση των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών για την κυκλοφορία αναμνηστικού γραμματοσήμου για τα 20χρονα  του Γραφείου Επιτρόπου.

Στο χαιρετισμό του ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρθηκε στον κοινό στόχο τόσο του Υπουργείου όσο και του Επιτρόπου για την διασφάλιση των συμφερόντων των καταναλωτών σε σχέση με τις τιμές και την διαθεσιμότητα της αγοράς καθώς και στην προώθηση ανάπτυξης της οικονομίας, μέσω της ανάπτυξης του ανταγωνισμού. Προσθέτοντας ο κ. Καρούσος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ελέγχου της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εγγύησης παροχής μιας ελάχιστης δέσμης υπηρεσιών Καθολικής Υπηρεσίας, τόσο στην αγορά των Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, όσο και στην αγορά των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Καταληκτικά ο κ. Καρούσος τόνισε ότι  «Το Υπουργείο διατηρεί αγαστή συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου και μέσω του γραμματοσήμου αναδεικνύει το πολύτιμο έργο και τη συνεισφορά του στην κοινωνία.» Προς αυτή την κατεύθυνση πρόσθεσε ο κ. Υπουργός, αποσκοπεί η έκδοση και η κυκλοφορία από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία του επετειακού αναμνηστικού γραμματοσήμου, με αφορμή τα 20χρονα λειτουργίας του Γραφείου του Επιτρόπου Επικοινωνιών. Ευχόμενος Χρόνια πολλά και παραγωγικά προς το γραφείο του Επιτρόπου ο κ. Καρούσος, διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων  και οι Υπηρεσίες του θα βρίσκονται στο πλευρό του Επίτροπου για την ενίσχυση του Έργου που υλοποιεί.

Στην εκδήλωση έγινε μια σύντομη ανασκόπηση της πορείας και της προσφοράς του ΓΕΡΗΕΤ στα 20 χρόνια λειτουργίας του από τον Επίτροπο Επικοινωνιών, κ. Γιώργο Μιχαηλίδη. Ακολούθως, ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων κ. Παύλος Παυλίδης παρουσίασε το επετειακό γραμματόσημο. Ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή συμβολικών αναμνηστικών δώρων από το Κυπριακό Ταχυδρομείο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy