Παραλίμνι: Την “τσάκωσαν” να οδηγεί μεθυσμένη – Εφτά φορές πάνω από το όριο η ένδειξη άλκοτεστ

Θετική στην κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών

Θετική στην κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών

Εφτά φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο η ένδειξη του άλκοτεστ

Θετική στην κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι 40χρονη οδηγός, η οποία συνελήφθη από την Αστυνομία. Το αποτέλεσμα της τελικής εξέτασης αλκοόλης, στην οποία υποβλήθηκε, ήταν εφτά φορές μεγαλύτερο του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου.

Γύρω στη 1μ.μ. χθες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 40χρονη, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, στην οδό Γιωρκή Παπαδόπουλου, στο Παραλίμνι. Η 40χρονη υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης, με θετική ένδειξη. Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό όπου υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη τα 155μg%, αντί 22μg%. Ως αποτέλεσμα η 40χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ακολούθως υποβλήθηκε και σε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη. Ως εκ τούτου από την 40χρονη λήφθηκε δείγμα για να σταλεί για εργαστηριακή εξέταση νάρκοτεστ.

Η 40χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy