Παιδικό και Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού στην Αγία Νάπα – Το πρόγραμμα

Όλοι στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας την Κυριακή 5/6 γιατί γιορτάζει το παιδί!

Όλοι στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας την Κυριακή 5/6 γιατί γιορτάζει το παιδί!

Το 28ο Παιδικό Φεστιβάλ και 14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας επιστρέφει και υπόσχεται να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους ανεπανάληπτες στιγμές.

Όλοι στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας την Κυριακή 5/6 γιατί γιορτάζει το παιδί!

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής ακύρωσης λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού, το Παιδικό Φεστιβάλ και το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας επιστρέφει ανανεωμένο, με πολλές εκπλήξεις και υπόσχεται να χαρίσει ένα φανταστικό Κυριακάτικο απόγευμα στους μικρούς μας φίλους. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Δήμο Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας, το εκπαιδευτικό προσωπικό Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, τον Σύνδεσμο Αυτισμού Αμμοχώστου, Π.Ο.Π.Ο Αμμοχώστου, τα Κατηχητικά Σχολεία Παναγίας Αγίας Νάπας.

Το 28ο Παιδικό Φεστιβάλ και 14ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού Αγίας Νάπας διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας την Κυριακή 05 Ιουνίου 2022, στην Ο  6.00μ.μ-9.30μ.μ. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η οποία ως γνωστό εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου.

Όλοι στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας την Κυριακή 5/6 γιατί γιορτάζει το παιδί!

Το καλλιτεχνικό μέρος του Φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχουν η Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας – «Αντώνης Τσόκκος», οι παιδικές καλλιτεχνικές ομάδες και τα τμήματα Ορθοφωνίας/Φωνητικής, Zumba Kids, Κλασσικού Μπαλέτου, Μοντέρνοι, Ισπανικοί, Ελληνικοί Χοροί του Ανοικτού Σχολείου Αγίας Νάπας, το Evolution Dance Studio, η Σχολή Χορού Vision Dance Studio, ο Χορευτικός ΄Ομιλος Δήμου Αγίας Νάπας και το Θεατρικό Εργαστήρι Χρυστάλλας Καλλένου, περιλαμβάνει μουσική, χορό, τραγούδια, μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις.

Περιλαμβάνει επίσης, πολλές γωνιές δραστηριοτήτων όπως Χειροτεχνία/Πλαστελίνη, Ζωγραφική/Αγιογραφία, Αγγειοπλαστική, Ζωγραφική Προσώπου, Ζύμωμα/Φούρνισμα, Καλαθόσφαιρα από τους Peace Players, πρωτότυπα παιγνίδια και κατασκευές, ενώ τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με τις αγαπημένες Μασκότ από την ομάδα «Πολύχρωμη Διασκέδαση».

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί στο χώρο Έκθεση βιβλίου καθώς και περίπτερο με διάφορες λιχουδιές, αναμνηστικά δώρα και τα κέρδη θα διατεθούν για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου.

Σε όλα τα παιδιά θα προσφέρεται δωρεάν από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Π.Ο.Π.Ο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας για την απόκτηση της Γαλάζιας Σημαίας στις παραλίες του.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy