Ορκίστηκε τον Δεκέμβριο η Νάταλυ- Διερευνάται γιατί βρισκόταν στο πίσω μέρος

«Πρωτοφανές συμβάν» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρήστος Πιερής, το θανατηφόρο τροχαίο

«Πρωτοφανές συμβάν» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρήστος Πιερής, το θανατηφόρο τροχαίο

«Πρωτοφανές συμβάν» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρήστος Πιερής, το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε σε στρατόπεδο στον Κόρνο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 27χρονης Δεκανέα ΣΥΟΠ Νάταλυς Νεοφύτου

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι το θανατηφόρο «δεν έγινε στους κύριους χώρους του στρατοπέδου αλλά στους βοηθητικούς χώρους που γίνονται οι εκπαιδεύσεις, άρα δεν ήταν σε άσφαλτο δρόμο αλλά σε χωματόδρομο, περιμετρικά του στρατοπέδου. Γύρω στις 11:00 το πρωί ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να καταπλακώσει την άτυχη Νάταλυ. Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων να την απεγκλωβίσουν γρήγορα και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, αργά το μεσημέρι δεν άντεξε και απεβίωσε».

Σε ερώτηση τι πήγε λάθος, απάντησε «αυτό θέλουμε να βρούμε. Ο Υπουργός Άμυνας σήμερα θα πάει από το στρατόπεδο να δει τον χώρο μαζί με τον Αρχηγό και τον ερευνώντα λειτουργό, ο οποίος διερευνά από χθες το τραγικό περιστατικό. Το ΤΑΕ Λάρνακας έχει αναλάβει πλέον την σοβαρή αυτή υπόθεση για την ανάκριση. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε να βρούμε τι πήγε λάθος, γιατί προφανώς έχει γίνει κάτι λάθος για να γίνει το συμβάν».

Εξάλλου, σε δηλώσεις στο ΡΙΚ ο κ. Πιερή είπε ότι διερευνάται γιατί η 27χρονη βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος. «Το συγκεκριμένο όχημα είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο που δεν έχει κάλυμμα πίσω». Επίσης, διερευνάται ποιος εκπαίδευε ποιον και βρίσκονταν τα τρία άτομα στο όχημα.

Συμπλήρωσε ότι η Νάταλυ είχε μπει στην Εθνική Φρουρά με την τελευταία σειρά ΣΥΟΠ, την 1η Δεκεμβρίου. Κάναμε την ορκωμοσία Φεβρουάριο, παρουσία της Προέδρου της Βουλής με χαρά όλες οι κοπέλες εκεί ορκίστηκαν. Ήταν στα πλαίσια να αποκτήσει την ειδικότητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy