Ο Ιωάννης Καπνουλάς αναπληρωτής διευθυντής Κ.Φυλακών

Είναι ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επαρχίας Αμμοχώστου

Είναι ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επαρχίας Αμμοχώστου

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε   τον   προσωρινό διορισμό αναπληρωτή διευθυντή στο Τμήμα Φυλακών.Πρόκειται για τον Ιωάννη Καπνουλά Βοηθό  Αστυνομικό  Διευθυντή  της  Επαρχίας Αμμοχώστου.

Στην   ανακοίνωση του το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει:

Είναι ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επαρχίας ΑμμοχώστουΗ ταυτόχρονη απουσία τμήμα, της Διευθύντριας και της αρχαιότερης Ανώτερης Λειτουργού των φυλακών λόγω άδειας ασθενείας, από ένα τόσο νευραλγικό κατέστησε αναγκαίο να προχωρήσει το Υπουργείο σε διαδικασία προσωρινής αναπλήρωσης της θέσης του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών.

Βάσει των κανονισμών της Δημόσιας Υπηρεσίας, το Υπουργείο απέστειλε την σύστασή του στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, η οποία έγινε αποδεκτή και από σήμερα μέχρι και την λήξη της άδειας της κ. Αριστοτέλους, δηλαδή μέχρι τις 20/01, καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθυντή εκτελεί ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επαρχίας Αμμοχώστου, κ. Ιωάννης Καπνουλλάς.

Τις προϋποθέσεις αυτές πληροί ο κ. Καπνουλλάς, ο οποίος ταυτόχρονα πληροί και όλα τα απαιτούμενα προσόντα που προβλέπει το σχέδιο υπηρεσίας του Διευθυντή του Τμήματος Φυλακών.

Ο κ. Καπνουλλάς είναι κάτοχος πτυχίου Εγκληματολογίας του University of Portsmouth, μεταπτυχιακού στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις και μεταπτυχιακού διπλώματος στις Σπουδές Στρατηγικής και Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Ελλάδος.

Διαθέτει δε σημαντική εμπειρία σε θέματα διοίκησης προσωπικού και διατήρησης της ασφάλειας, αφού από το 1999 κατέχει θέση βαθμοφόρου στην Αστυνομία και έκτοτε έχει υπηρετήσει ως Υπεύθυνος σε διάφορα Τμήματα.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy