Μητέρα 10χρονου Σταύρου: «Ο γιατρός σκότωσε το παιδί μου γιατί είχε εγωισμό»

«Όταν του είπα θέλω αξονικό, μου είπε “τι νομίζεις κυρία, όποιος πέσει εμείς κάνουμε αξονικό”;»

«Όταν του είπα θέλω αξονικό, μου είπε “τι νομίζεις κυρία, όποιος πέσει εμείς κάνουμε αξονικό”;»

Στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» μίλησε η μητέρα του 10χρονου Σταύρου Γιωργαλλή, που απεβίωσε τον Μάιο του 2018 μετά από ατύχημα που είχε στο σχολείο του.

Για την υπόθεση κρίθηκε ένοχος ο Δρ. Ηρακλής Παντελιδάκης, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τρία χρόνια αναστολή, με τον Γενικό Εισαγγελέα να υποβάλει έφεση κατά της απόφασης.

Η κα. Μαρία Γιωργαλλή ανέφερε χαρακτηριστικά «τι δικαιοσύνη είναι αυτή; το παιδί μου εμένα πέθανε και λέει είχε λευκό ποινικό (σ.σ μητρώο), τι πάει να πει;», διερωτήθηκε η μητέρα.

Όπως ανέφερε, ο γιατρός σκότωσε το παιδί της γιατί είχε εγωισμό.

«Όταν του είπα θέλω αξονικό, μου είπε “τι νομίζεις κυρία, όποιος πέσει εμείς κάνουμε αξονικό”;», σημείωσε, τονίζοντας πως με το ζόρι έγινε ακτινογραφία στον 10χρονο γιο της.

Όταν πήγαν στο σπίτι, όπως είπε, το παιδί άρχισε να πονάει τα αυτιά του και κατά τη μεταφορά του εκ νέου στο νοσοκομείο, έχασε τις αισθήσεις του.

Η ίδια ανέφερε πως πήγε στο γραφείο του εν λόγω γιατρού ρωτώντας τον τι μπορεί να συμβαίνει στο παιδί της, με τον γιατρό να της απαντά, σύμφωνα με την ίδια, «άραγε είσαι τόσο άτυχη και είναι αιμάτωμα;».

Όσον φορά την έφεση που άσκησε ο Γενικός Εισαγγελέας, δήλωσε ικανοποιημένη και ελπίζει σε θετική έκβαση.

«Πλέον το παιδί μου ξέρω που είναι, μια μέρα θα βρεθώ με το παιδί μου. Αλλά να μην χαθεί άλλος κόσμος άδικα», κατέληξε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy