Μεθυσμένος αρνήθηκε έλεγχο αλκοτέστ, βρίζοντας αστυνομικούς

Σύλληψη 30χρονου

Σύλληψη 30χρονου

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, επίθεσης αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη άρνηση παροχής δείγματος εκπνοής  διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 30χρονου που εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του με 92  mg περισσότερα από το επιτρεπόμενο όριο

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 10.12.22 και ώρα 23:30 μέλη της Τροχαίας Πάφου ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 30χρονο ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Δημοκρατία με το καθεστώς του πολιτικού ασύλου.

“Ο 30χρονος παρουσίασε συμπτώματα μέθης και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης είχε ένδειξη 114 mg  αντί 22 mg. Aκολούθως αυτός αρνήθηκε να δώσει δείγμα για τελικό έλεγχο και επιτέθηκε σπρώχνοντας τους αστυνομικούς και εξυβρίζοντας τους. Ο 30χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίσταση  κατά τη σύλληψη του”.

Εξάλλου στις 11.12.22 γύρω στο μεσημέρι ο 30χρονος καταγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy