Με παιδίατρο ενισχύει το Κέντρο Υγείας Πάχνας ο ΟΚΥπΥ

Ο ΟΚΥπΥ προχώρησε στην διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Κέντρο Υγείας Πάχνας.

Ο ΟΚΥπΥ προχώρησε στην διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Κέντρο Υγείας Πάχνας.

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, στο πλαίσιο της αποστολής του για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες, προχώρησε στην διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Κέντρο Υγείας Πάχνας.

Ξεκινώντας από τις 8 Ιουνίου 2022, το Κέντρο Υγείας Πάχνας επισκέπτεται Παιδίατρος από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσούτουλάχιστον 1 φορά την βδομάδα, ενώ αναλόγως της ζήτησης, ο αριθμός των επισκέψεων του γιατρού πιθανώς να αυξηθεί.

Το Κέντρο Υγείας Πάχνας ανήκει στο δίκτυο των 38 Κέντρων Υγείας του ΟΚΥπΥ,  βρίσκεται στη κοινότητα Πάχνας και προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους της περιοχής. Το Κέντρο είναι στελεχωμένο με δύο Γενικούς Ιατρούς και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το Κέντρο, λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 3.00 μ.μ., και προσφέρει νοσηλευτικές υπηρεσίες χωρίς διευθέτηση ραντεβού όπως:

  • αιμοληψία
  • αλλαγή πληγών
  • χορήγηση ενέσεων
  • εμβόλια
  • καρδιογράφημα
  • φαρμακείο

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθέτηση ραντεβού με τους ιατρούς που στελεχώνουν το Κέντρο Υγείας Πάχνας, οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 25816225 και στο 25816225, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ 7.30 π.μ. και 3.00 μ.μ., ή να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://shso.org.cy/health-centre/kentro-ygeias-pachnas/.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy