Μαμαλικόπουλος: Είμαι αθώος..να μιλήσουν για τους πραγματικούς δολοφόνους

Ο ισοβίτης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες φόνου μία εκ των οποίων στην Αγία Νάπα

Ο ισοβίτης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες φόνου μία εκ των οποίων στην Αγία Νάπα

Ενώπιον Δικαστηρίου εμφανίστηκε σήμερα ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος. Το Δικαστήριο μετά από την αναβολή της περασμένης Δευτέρας, θα επιβάλει σήμερα στον ισοβίτη ποινή για δυο απόπειρες φόνου.

Ο ισοβίτης κρίθηκε ένοχος στις 19 Ιουλίου για τις απόπειρες φόνου του Κώστα Χαραλάμπους άλλου Μαύρου και του Κώστα Κρητικού.

Ο Μαμαλικόπουλος παρέδωσε στο Δικαστήριο και στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει τα πιο κάτω:

«Τα ΜΜΕ είναι η δουλειά τους να προασπίζονται την αλήθεια και όχι να την παραποιούν κάνοντας προπαγάνδα, ρίχνοντας λάσπη στο άτομό μου και να με παρουσιάζουν σαν στυγνό εγκληματία. Όμως κάτω από εντολές της Αστυνομίας στους μάρτυρες κατηγορίας οι συνεργάτες της Δικαιοσύνης όπως τους παρουσιάζουν καμιά αναφορά.

Με χαρακτηρίζουν δολοφόνο, έμπορο ναρκωτικών και πολλά άλλα, επιτέλους θα σταματήσουν την λάσπη που μου ρίχνουν και να πούνε την αλήθεια.

Να μιλήσουν για τους πραγματικούς δολοφόνους και τους πραγματικούς εμπόρους ναρκωτικών που τους έχουν σε ένα πρόγραμμα και όποτε θέλουν τους αλλάζουν ταυτότητα και τους ανταμείβουν με τα συμφωνημένα ανταλλάγματα που τους έχουν τάξει.

Όποιος προσπαθήσει να εκτίσει την ποινή του όσο πιο απαραίτητα γίνεται παρεμβαίνει πάντα η Αστυνομία. Επειδή βρήκαν ένα στοπ από τη Διεύθυνση των Φυλακών θέλουν να σπιλώσουν τις Φυλακές για να κάνουν ότι θέλουν χωρίς καμιά αντίσταση.

Αναφέρομαι  σε συγκεκριμένους τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν συμφέροντα από την Αστυνομία για να βλάψουν τις Φυλακές.

Με μυστικά δείπνα με μεγαλοκαναλάρχες και αξιωματικούς της Αστυνομίας που αποφασίζουν να λογοκρίνουν και να καθοδηγήσουν ρεπορτάζ ώστε να καταστρέψουν τα ατομικά δικαιώματα ενός ανθρώπου.

Είμαι αθώος δεν έχω καμιά εμπλοκή σε καμιά κατηγορία που μου καταλογίζουν και θα παλέψω μέχρι τέλους για να το αποδείξω».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy