Κολοκασίδης: Δίκαιη κατανομή χορηγίας προεδρικών προς όλους τους υποψηφίους

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

Είναι πρόκληση να μιλούν για διαφάνεια και λογοδοσία, αυτοί που εμπλέκονται σε σκάνδαλα δωροληψίας, χαριστικών διαγραφών και χρυσών διαβατηρίων αναφέρει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Κολοκασίδης, ενώ προτείνει δίκαιη κατανομή της χορηγίας των προεδρικών προς όλους τους υποψηφίους.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Κολοκασίδης σημειώνει «είναι υποκρισία τα κόμματα της Focus να μας παραδίδουν μαθήματα πολιτικής ηθικής» και προσθέτει ότι «κάθε χρόνο τα κόμματα λαμβάνουν άμεσα και έμμεσα κρατική χορηγία πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ, επιπλέον από παχυλές εισφορές ιδιωτών». «Εισφορές όπως αυτές που έλαβε ο ΔΗΣΥ από πρόσωπα και εταιρείες που εμπλέκονται στο πρόγραμμα πολιτογραφήσεων και θα έπρεπε να είχαν ήδη διερευνηθεί» συνεχίζει ο κ. Κολοκασίδης.

«Εάν το κομματικό κατεστημένο εννοεί όσα λέει, ας ξεκινήσει με την άμεση επιστροφή των εκατομμυρίων που αντιδεοντολογικά και ετσιθελικά λαμβάνει για τις Προεδρικές» λέει, προτείνοντας δίκαιη κατανομή της χορηγίας προς όλους τους υποψηφίους στη βάση λελογισμένων κριτηρίων.

ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy