Καταγγελίες Αριστοτέλους – Παίρνει παράταση η διαθεσιμότητα του αξιωματικού

Αναμένονται ανακοινώσεις

Αναμένονται ανακοινώσεις

Παράταση για άλλες δέκα ημέρες παίρνει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η διαθεσιμότητα του Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας, τον οποίο κατηγόρησε η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους. Σύμφωνα με την ίδια ζητούσε επίμονα από βαρυποινίτη να βρει στοιχεία και βίντεο για την προσωπική της ζωή.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου, αναμένεται να εκδώσει ανακοινώσεις σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Σημειώνεται πως στον ποινικό ανακριτή, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, κατέθεσαν η κα. Αριστοτέλους, η βοηθός της Αθηνά Δημητρίου, ο Ανώτερος Αξιωματικός, καθώς επίσης και ο βαρυποινίτης. Το πόρισμα του κου. Αιμιλιανίδη αναμένεται να παραδοθεί στο Γενικό Εισαγγελέα μέχρι τις 15 Σεμπτεμβρίου για περαιτέρω οδηγίες.

Θυμίζουμε πως η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών είχε δηλώσει: «Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε έννοια για την προσωπική μου ζωή και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα που ζητούσε επίμονα βίντεο ή δίνοντας οδηγίες στον βαρυποινίτη να βιαστεί να βρει βίντεο από την προσωπική μου ζωή γιατί άκουσε πως θα πάω σε άλλη θέση».

24news.com.cy

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy