Ισχυρή καταιγίδα έπληξε διάφορες περιοχές στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε διάφορες περιοχές στην Κύπρο, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε διάφορες περιοχές στην Κύπρο, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε διάφορες περιοχές στην Κύπρο, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται σε αρκετές περιοχές, ενώ κατά διαστήματα συνοδεύονται και από χαλάζι.  Την ίδια ώρα πνέουν και ισχυροί άνεμοι.

Ενδεικτικά είναι τα βίντεο που αναρτήθηκαν στη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ.

Aναλυτικά ο καιρός 

Απόψε θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αργότερα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα κυρίως στα βόρεια, το εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα βόρειοι ως βορειοανατολικοί της ίδιας έντασης αλλά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά τις απογευματινές ώρες ενώ την Τρίτη αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy