Ικανοποίηση από επαγγελματίες γάμων για κατάργηση Safe Pass-«Γεμάτοι οι χώροι» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η κατάργηση του Safe Pass θα δώσει μια καλύτερη συνέχεια στην προσπάθεια των χώρων εκδηλώσεων»

«Η κατάργηση του Safe Pass θα δώσει μια καλύτερη συνέχεια στην προσπάθεια των χώρων εκδηλώσεων»

 Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΕΠΕΚ (Παγκυπρίου Συνδέσμου Επαγγελματιών Εκδηλώσεων) Κωνσταντίνος Μωσαϊκός μετά τις χαλαρώσεις που αποφάσισε το Υπουργικό για κατάργηση του Safe Pass σε εκδηλώσεις όπως γάμους και βαπτίσεις.

«Η κατάργηση του Safe Pass θα δώσει μια καλύτερη συνέχεια στην προσπάθεια των χώρων εκδηλώσεων. Από τη μέρα που ξεκίνησε η σεζόν, που είναι η Δευτέρα του Πάσχα και μετά, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά όπως τα υπολογίσαμε».

Συνέχισε λέγοντας, «Η φετινή σεζόν θα συμπληρώσει όλες τις αποχές που είχαν οι προηγούμενες σεζόν, δηλαδή όλοι οι χώροι είναι αρκετά γεμάτοι και από τις εκδηλώσεις των προηγούμενων χρόνων αλλά και από αυτούς που ήταν προγραμματισμένοι για φέτος».

Εξήγησε ότι είναι μια απαιτητική περίοδος που σίγουρα τους βρίσκει ικανοποιημένους αλλά τόνισε υπάρχει και τεράστια υποχρέωση ως προς την διεκπεραίωση όλων αυτών των εκδηλώσεων.

«Δώσαμε σε όλους τους επιχειρηματίες όλα όσα χρειάζονται για να ικανοποιήσουν αυτούς που έχουν φέτος τις εκδηλώσεις τους.  Θέλουμε να παραμείνουμε στο κομμάτι που δεν υπάρχουν μέτρα και να κάνουμε ελεύθερα τις εκδηλώσεις μας χωρίς κανένα περιορισμό.

Κλείνοντας τόνισε τα εξής, «Πρέπει να βγάλουμε το μήνυμα προς τα έξω ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και είναι ώρα να αναλογιστούμε όλοι και να αναλάβουμε την προσωπική ευθύνη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy