Φεύγει από το Προεδρικό ο Θεοδόσης Τσιόλας – Ποια θέση αναλαμβάνει

Ποια θέση αναλαμβάνει

Ποια θέση αναλαμβάνει

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, οι αξιωματούχοι της Προεδρίας, αλλά και το προσωπικό του Προεδρικού Μεγάρου αποχαιρέτησαν σήμερα τον Προϊστάμενο Διοίκησης της Προεδρίας κ. Θεοδόση Τσιόλα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Επικεφαλής του Γραφείου του νέου Μέλους του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, στο Λουξεμβούργο, στις 2 Νοεμβρίου.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τσιόλας αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε η Κυβέρνηση Αναστασιάδη από την ημέρα της ανάληψης της διακυβέρνησης του τόπου και τα επιτεύγματα της σε όλους τους τομείς, εκφράζοντας θερμότατες ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο του.

Ευχαρίστησε, επίσης, όλους τους αξιωματούχους της Προεδρίας της Δημοκρατίας, καθώς και όλο το προσωπικό για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην εύρυθμη λειτουργία της Προεδρίας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργάτιδα του, Α’ Διοικητικής Λειτουργού και Γραμματέα Προεδρίας, κα Μικαέλα Παπαδοπούλου για τις άοκνες και πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην Προεδρία.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Τσιόλα για την πολύχρονη προσφορά του είπε ότι μέσα από το νέο του διορισμό θα επωφεληθεί και το κράτος από τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Πρόσθεσε ότι η συνεργασία τους ήταν καρποφόρα και πάντοτε υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

Επεσήμανε ότι ο κ. Τσιόλας υπήρξε πάντοτε ένας έντιμος και ακούραστος συνεργάτης.

«Υπήρξαμε στενοί και έντιμοι συνεργάτες. Ήσουν πάντοτε εκείνος που δεν ξέφυγε οδηγιών, δεν παραβίασε νόμους και κανονισμούς και δεν επέτρεψες ποτέ να δημιουργηθεί η παραμικρή σκιά για την προεδρία», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος στον κ. Τσιόλα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρθηκε, επίσης, και στην αντικαταστάτρια του κ. Τσιόλα, κα Έλενα Αζίνα, επισημαίνοντας το εγνωσμένο κύρος και την εμπειρία της.

Τέλος, τόσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης όσο και το προσωπικό της Προεδρίας έδωσαν στον κ. Τσιόλα αποχαιρετιστήρια δώρα, ενώ εκ μέρους των αξιωματούχων και του προσωπικού της Προεδρίας, ευχαριστίες εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy