Έρχεται Λαϊκή Αγορά στον Δήμο Λατσιών

Χαράς ευαγγέλια για πολίτες του Δήμου Λατσιών

Χαράς ευαγγέλια για πολίτες του Δήμου Λατσιών

Χαράς ευαγγέλια για πολίτες του Δήμου Λατσιών, καθώς και για γεωργούς και παραγωγούς φρούτων και λαχανικών και όχι μόνο, ειδικά στις δύσκολες οικονομικές εποχές που ζει ο τόπος μας. Ο λόγος; Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου Λατσιών Χρίστου Πιτταρά να φιλοξενηθεί στον περιοχή Λατσιών, Λαϊκή Αγορά, το ερχόμενο Φθινόπωρο, κάνοντας ένα στοχευμένο δώρο για τους δημότες και τους κατοίκους στις γύρω περιοχές που ενδεχομένως επιθυμούν να επισκεφθούν την αγορά.

 

Συγκεκριμένα οι κινήσεις έγιναν μετά από πρόταση της Δημοτικής ομάδας του ΑΚΕΛ και ακολούθησε όπως ήταν και αναμενόμενο, ομόφωνη απόφαση και υιοθέτηση της, από το Δημοτικό Συμβούλιο Λατσιών για άμεσες ενέργειες προς την δημιουργία της σχετικής αγοράς.

Επί ποδός οι υπηρεσίες του Δήμου

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δήμαρχος Χρίστος Πιτταράς, ήδη οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είναι έτοιμος ο Δήμος να προσφέρουμε την Λαϊκή αγορά στους δημότες μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.

«Ο χώρος της αγοράς είναι ακριβώς δίπλα από την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, σε χωράφι που ανήκει στον Δήμο και χρησιμοποιείται σήμερα ως χώρος στάθμευσης της Εκκλησίας και για εκδηλώσεις του Δήμου.

Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Δήμαρχος, αφήνοντας χαμόγελα ικανοποίησης στους δημότες.

Αυτές οι ενέργειες αξίζει να τις αντιγράψουν και άλλοι Δήμαρχοι με στόχο να βοηθήσουν τους πολίτες να ανταπεξέλθουν οικονομικά με την ακρίβεια που επικρατεί σε όλα τα προϊόντα το τελευταίο διάστημα λόγω πανδημίας που είχε προηγηθεί αλλά και λόγω πολέμου στην Ουκρανία και τις κυρώσεις που τέθηκαν εναντίον της Ρωσίας.

Επίσης με αυτές τις ενέργειες προσφέρεται η ευκαιρία και στους αγρότες να καλλιεργούν και να προσφέρουν τα προϊόντα τους στις κατάλληλες τιμές, νόστιμα, φρέσκα και κατευθείαν από την παραγωγή, εξυπηρετώντας και τις ανάγκες της αγοράς.

sigmalive.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy