Επιτέθηκαν σε 43χρονο και τράπηκαν σε φυγή αλλά… άφησαν πίσω το αυτοκίνητό τους – Χειροπέδες σε δύο άτομα

Σύλληψη δύο προσώπων σχετικά με υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον 43χρονου

Σύλληψη δύο προσώπων σχετικά με υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον 43χρονου

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον 43χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Χαραλάμπους, Βοηθό Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου, στις 18 Μαΐου στις 21:15 λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε ένα τραυματισμένο πρόσωπο στην περιοχή της Τρεμιθούσας. Περίπολο της Αστυνομίας μετέβη στην σκηνή όπου εντοπίστηκε ο 43χρονος, ο οποίος διαμένει σε κατοικία της περιοχής, να φέρει τραύματα. Ο 43χρονος ανέφερε ότι λίγο νωρίτερα, ενώ βρισκόταν εκεί με φίλους του, μετέβησαν στο σημείο με αυτοκίνητο ομοεθνείς του, ηλικίας 49 και 23 ετών, καθώς και ένα τρίτο, άγνωστο πρόσωπο, οι οποίοι, σύμφωνα με την καταγγελία, του επιτέθηκαν.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε πως ο παραπονούμενος φέρεται να έχει οικονομικές διαφορές με τα πρόσωπα.

Οι τρεις τράπηκαν σε φυγή από τη σκηνή πεζή, εγκαταλείποντας εκεί το αυτοκίνητό τους, το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία. Ο παραπονούμενος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο.

Εναντίον των δύο προσώπων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνταν είπε ο κ. Χαραλάμπους, ενώ την Τετάρτη έγινε κατορθωτή η σύλληψή τους.

Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομης εισόδου σε ξένη περιουσία, απαίτησης χρημάτων με απειλές, επίθεσης με πρόκληση πραγματική σωματική βλάβη και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου, ενώ γίνονται έρευνες και για την διακρίβωση της ταυτότητας του τρίτου φερόμενου δράστη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy