Επ. Αμμοχώστου: Απίστευτο περιστατικό: Άσεμνες εικόνες σε τυχερές σακούλες παιδιών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αγόρασαν τυχερή σακούλα στο παιδί τους που αντί για παιχνίδια περιείχε άσεμνες εικόνες με γυμνές γυναίκες - Δείτε τις εικόνες

Αγόρασαν τυχερή σακούλα στο παιδί τους που αντί για παιχνίδια περιείχε άσεμνες εικόνες με γυμνές γυναίκες - Δείτε τις εικόνες

Εντοπίστηκαν τυχερές σακούλες για παιδιά με γυμνές φωτογραφίες γυναικών, σύμφωνα τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου.

Μιλώντας στον ANT1, στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο κύριος Ανδρέου ανέφερε πως η διερεύνηση του περιστατικού αυτού ξεκίνησε από χθες, όταν έπεσε στην αντίληψη της Αστυνομίας το περιστατικό.

«Η Υπηρεσία υποδιεύθυνσης χειρισμού ευάλωτων ομάδων, η οποία ασχολείται με τη διερεύνηση τέτοιας φύσεως θεμάτων άρχισε από χθες τη διερεύνηση. Μετέβησαν σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, όπου εντόπισαν τους παραπονούμενους, δηλαδή το ανήλικο πρόσωπο το οποίο δέχθηκε αυτή τη σακούλα δώρων», είπε συγκεκριμένα.

«Παραλήφθηκε και η σακούλα και η επίδικη φωτογραφία η οποία αυτή τη στιγμή αξιολογείται από την ανακριτική ομάδα. Προχωρήσαμε με επιθεωρητή του Υπουργείου Εμπορίου, δηλ. της Υπηρεσίας Καταναλωτή, σε έρευνα στο συγκεκριμένο περίπτερο από το οποίο αγοράστηκε η συγκεκριμένη σακούλα», πρόσθεσε.

Σημείωσε ωστόσο ότι έχουν εντοπιστεί άλλες τέσσερις τέτοιες τυχερές σακούλες, οι οποίες έχουν παραλειφθεί και αυτές ως τεκμήριο.

Δείτε τις επίμαχες εικόνες:

Αγόρασαν τυχερή σακούλα στο παιδί τους που αντί για παιχνίδια περιείχε άσεμνες εικόνες με γυμνές γυναίκες - Δείτε τις εικόνες Αγόρασαν τυχερή σακούλα στο παιδί τους που αντί για παιχνίδια περιείχε άσεμνες εικόνες με γυμνές γυναίκες - Δείτε τις εικόνες Αγόρασαν τυχερή σακούλα στο παιδί τους που αντί για παιχνίδια περιείχε άσεμνες εικόνες με γυμνές γυναίκες - Δείτε τις εικόνες Αγόρασαν τυχερή σακούλα στο παιδί τους που αντί για παιχνίδια περιείχε άσεμνες εικόνες με γυμνές γυναίκες - Δείτε τις εικόνες

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy