ΕΠ. ΑΜΜ/ΣΤΟΥ: Έστειλαν σε 42χρονο δέμα με ναρκωτικά–Βρήκαν στην οικία του τρία φυτά κάνναβης

Έφερε ναρκωτικά από το εξωτερικό μέσω Ταχυδρομείου - Χειροπέδες σε 42χρονο

Έφερε ναρκωτικά από το εξωτερικό μέσω Ταχυδρομείου - Χειροπέδες σε 42χρονο

Υπόθεση εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, καθώς και καλλιέργειας φυτών κάνναβης, με ύποπτο άντρα ηλικίας 42 ετών, διερευνά η Αστυνομία και συγκεκριμένα το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, μετά τον εντοπισμό φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 3,9 γραμμαρίων και έξι χαπιών που πιστεύεται ότι είναι φαρμακευτικό προϊόν, σε δέμα που αφίχθηκε ταχυδρομικώς στην Κύπρο από χώρα της Ευρώπης, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου που για σκοπούς εξετάσεων παρέλαβαν χθες το δέμα από τις Ταχυδρομικές Υπηρεσίες, εντόπισαν στη συνέχεια τον 42χρονο παραλήπτη του. Με τη συγκατάθεση του 42χρονου έγινε έρευνα στην κατοικία του, όπου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τρία φυτά κάνναβης, φυτεμένα σε γλάστρες, καθώς και μία συσκευασία με φυτική ύλη βάρους πέντε γραμμαρίων και καφέ συμπαγής ουσία βάρους ενός γραμμαρίου, που διερευνάται εάν πρόκειται για ναρκωτικά.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 42χρονου, ο οποίος στη συνέχεια, ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε την εισαγωγή των ναρκωτικών και φαρμακευτικών ουσιών που εντοπίστηκαν στο ταχυδρομικό δέμα, καθώς και την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης. Αυτός αφέθηκε ελεύθερος αργότερα χθες το βράδυ, για να κλητευθεί σε κατοπινό στάδιο από την ΥΚΑΝ, μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων στα ανευρεθέντα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy