Ενώπιον του Δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες για το μαχαίρι στο ΓΣΠ

Ενώπιον του Δικαστηρίου καταχωρείται σήμερα η υπόθεση

Ενώπιον του Δικαστηρίου καταχωρείται σήμερα η υπόθεση

Ενώπιον του Δικαστηρίου καταχωρείται σήμερα η υπόθεση σε σχέση με το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή στις κερκίδες του ΓΣΠ, στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Καρμιώτισσας.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, η υπόθεση σε σχέση με τους δύο συλληφθέντες στο επεισόδιο, του 46χρονου και του 34χρονου που συνελήφθησαν χθες και προχτές, οδηγείται σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

«Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις, η υπόθεση ολοκληρώθηκε και καταχωρείται στο Δικαστήριο για αδικήματα μεταφοράς επικίνδυνου όπλου, συμπλοκή και επίθεση, και για άρνηση εγκατάλειψης αθλητικού χώρου. Η υπόθεση θα καταχωρηθεί και για τους δύο ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας», είπε.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως στο Δικαστήριο θα επιχειρηθεί επίσης η έκδοση διατάγματος αποκλεισμού τους από τα γήπεδα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί πως ο 46χρονος επιχειρηματίας, μέλος της επίσημης αντιπροσωπείας της Καρμιώτισσας, συνελήφθη χθες ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψη 34χρονου, ο οποίος μετά από λογομαχία που προηγήθηκε με οπαδούς του ΑΠΟΕΛ φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και τους επιτέθηκε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy