Έκλεβαν πιστωτικές κάρτες, έκαναν ανάληψη χρημάτων και τα έκρυβαν σε καταψύκτη

Είχε κρυμμένες πιστωτικές μέχρι και μέσα στον καταψύκτη

Είχε κρυμμένες πιστωτικές μέχρι και μέσα στον καταψύκτη

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρα και γυναίκα, ηλικίας 24 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, λήφθηκε πληροφορία στο ΤΑΕ Λάρνακας, ότι άγνωστα πρόσωπα, έκαναν πολλαπλές αναλήψεις χρημάτων, από αυτόματες ταμειακές μηχανές εμπορικής τράπεζας.

Τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν χθες το πρωί έξω από υποκατάστημα εμπορικής τράπεζας στη Λάρνακα, τον 24χρονο, στον οποίο έγινε σωματική έρευνα.

Κατά την έρευνα στην κατοχή του εντοπίστηκαν 74 πιστωτικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των 8,940 ευρώ.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, η οποία έγινε στην παρουσία της 24χρονης, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ακόμη 649 πιστωτικές κάρτες διαφόρων τραπεζών, το χρηματικό ποσό των 3,470 ευρώ καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια.

Το χρηματικό ποσό εντοπίστηκε στην κατάψυξη του ψυγείου, ενώ οι πιστωτικές κάρτες ήταν κρυμμένες σε διάφορα σημεία της οικίας, όπως πίσω από κάδρα τοίχου κάτω από τραπέζια και καρέκλες, παπούτσια, κλπ.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν αρχικά για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy