Εκδήλωση διαμαρτυρίας Ισότητας για χαμηλόμισθους αστυνομικούς την Παρασκευή

Εκδήλωση διαμαρτυρίας Ισότητας για χαμηλόμισθους αστυνομικούς

Εκδήλωση διαμαρτυρίας Ισότητας για χαμηλόμισθους αστυνομικούς

Το Προεδρείο και Ανώτατο Συμβούλιο του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ, αποφάσισε ομόφωνα στην έκτακτη συνεδρία του, την Τρίτη, συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 23/9/22 στις 11:00, έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την αναβάθμιση των απολαβών των 4000 χαμηλόμισθων Αστυνομικών, οι οποίοι εδώ και χρόνια έχασαν το 30% του μισθού τους.

Σε ανακοίνωση του κλάδου αναφέρεται ότι θα παραδοθεί γραπτό υπόμνημα στην Υπουργό Δικαιοσύνης και καλούν να όλους τους Αστυνομικούς που θα βρίσκονται εκτός καθήκοντος, να συμμετάσχουν με τις οικογένειες τους, με και όσους θέλουν να ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια.

Παράλληλα καλούνται όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις να παρευρεθούν, ενισχύοντας το αίσθημα αδικίας για τους εργαζόμενους στο Σώμα Ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Οι υποψήφιοι των Προεδρικών Εκλογών, τα κοινοβουλευτικά κόμματα καιι η Πολιτεία, γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια ότι πρέπει να γίνει για διόρθωση της στρέβλωσης σε βάρος 4.000 χαμηλόμισθων και των χιλιάδων οικογενειών τους», αναφέρεται.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy