Εγκλωβίστηκε στην Κύπρο ζευγάρι με τα νεογέννητα δίδυμά του: «Ξοδέψαμε £10.000»

Ζευγάρι αντρών από τη Βρετανία παραμένει εγκλωβισμένο στην Κύπρο μαζί με το δίδυμα βρέφη του λόγω προβλήματος με τα διαβατήρια

Ζευγάρι αντρών από τη Βρετανία παραμένει εγκλωβισμένο στην Κύπρο μαζί με το δίδυμα βρέφη του λόγω προβλήματος με τα διαβατήρια

Ζευγάρι αντρών από τη Βρετανία παραμένει εγκλωβισμένο στην Κύπρο μαζί με το δίδυμα βρέφη του λόγω προβλήματος με τα διαβατήρια.

Σύμφωνα με τη DailyMail πρόκειται για τους Alex και Greg De Mario-Ellis, οι οποίοι αδυνατούν να εξασφαλίσουν διαβατήριο για τα δίδυμα κοριτσάκια που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητρότητας.

Τα κοριτσάκια έχουν γεννηθεί στις 3 Αυγούστου αλλά μετά από πολλές εβδομάδες αναμονής, δεν πήραν τα βρετανικά διαβατήρια για να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Ο Alex μιλώντας στο ίδιο μέσο εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στη Βρετανία.

Το ζευγάρι αντρών καταγγέλλει ότι έχει ξοδέψει πέραν των £10.000 για τη διαμονή τους στην Κύπρο, ενώ μεγάλο μέρος του ποσού δόθηκε σε τηλεφωνήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες της Βρετανίας για τα διαβατήρια.

Ενώ σχεδίαζαν να μείνουν στην Κύπρο μόνο έξι εβδομάδες, τρεις μήνες μετά δεν βρήκαν λύση στο πρόβλημά τους.

Αναφέρουν ότι «τα κορίτσια πρέπει να επιστρέψουν σπίτι για να κάνουν τα εμβόλιά τους, ενώ ανησυχούμε ότι θα λήξει η τουριστική μας βίζα. Θέλουμε να επιστρέψουμε σπίτι μας και να αρχίσουμε την οικογενειακή μας ζωή. Είμαστε απεγνωσμένοι να επιστρέψουμε στη χώρα μας».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy