«Δεν έχουν τα κότσια να πάνε να τους πιάσουν – Ο τόπος χρειάζεται κάθαρση»

«Γιατί να μην γνωρίζουμε τα ονόματα των υπόπτων;»

«Γιατί να μην γνωρίζουμε τα ονόματα των υπόπτων;»

Την απογοήτευση της εκφράζει η Ανδριάνα Νικολάου για τις δηλώσεις του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Η μητέρα του Θανάση φιλοξενήθηκε στο Πρωτοσέλιδο και μίλησε για τα όσα ανέφερε ο Σάββας Αγγελίδης γύρω από το γιατί δεν της παραδίδουν το πόρισμα των ποινικών ανακριτών.

«Διάβασα τις δηλώσεις του. Δεν απάντησαν στις επιστολές του δικηγόρου μας, που τους εξηγεί ότι νομικά το δικαιούμαστε. Εμείς κάναμε όλη αυτή την έρευνα», είπε η κ.Νικολάου.

«Είπαμε επανειλημμένα ότι δεν θέλουμε να πέσει στα χέρια των λειτουργών της Νομικής Υπηρεσίας το πόρισμα, απ’ αυτούς που ταλαιπωρηθήκαμε τόσα χρόνια

Γιατί να μην γνωρίζουμε τα ονόματα των υπόπτων; Ας τα σβήσουν τα ονόματα στο κάτω κάτω.Θέλουν να συγκαλύψουν τον εαυτό τους. Γιατί δεν μας έστειλαν έστω ένα γράμμα.

Γνωρίζουν τους δολοφόνους και τους ηθικούς αυτουργούς. Θέλουμε να μελετήσουν το πόρισμα ανεξάρτητοι και όχι απ’ αυτούς που συγκάλυπταν τόσα χρόνια», ανέφερε.

«Απαιτούμε τη σύλληψη τους για να νιώσουμε ότι υπάρχει και λίγη δικαίωση. Δεν είναι μόνο 3-4 είναι πάρα πολλοί. Χωρίς την αποκάλυψη και σύλληψη των δραστών δεν υπάρχει δικαίωση. Προσπαθούν τώρα να συγκαλύψουν αυτούς που το συγκάλυπταν τόσα χρόνια. Ευτυχώς που μου έδωσε ο Θεός τη δύναμη και ξέθαψα το παιδί μου και «μίλησε» ο ίδιος», είπε.

Συνέχισε λέγοντας ότι «ακόμα και στην εκταφή έφεραν ένσταση, όλα αυτά τα χρόνια με αυτό πάλευα.

Αν νομίζει ο Βοηθός Εισαγγελέας ότι είναι το πρώτο πόρισμα που θα πάρουμε, πήραμε πάρα πολλά. Έχουμε στα χέρια μας όλες τις έρευνες.

Ο γιος μου είδε σημεία και τέρατα γι’ αυτό του έκλεισαν το στόμα για να μην μιλήσει. Το πρωί της κηδείας ήρθαν στο σπίτι 3 αξιωματικοί. Με ρωτούσε ο Διοικητής του, χθες το βράδυ που ήρθε στο σπίτι δεν σας είπε τίποτα; Του είπα όχι, ήταν στεναχωρημένος αλλά δεν μας είπε τίποτα. Και μου είπε, είναι δυνατόν; Αυτός ήθελε να μάθει αν μας είπε ο γιος μας αυτά που είπε την προηγούμενη μέρα στους αξιωματικούς και την επόμενη βρέθηκε νεκρός».

«Δεν έχουν κότσια να πάνε να τους πιάσουν. Αυτός ο τόπος χρειάζεται κάθαρση. Απορώ και εγώ γιατί ζω. Με βοηθά ο Θεός, νιώθω μια δύναμη, είναι το παιδί μου το αδικοσκοτωμένο που είναι πάνω ψηλά και με βλέπει», κατέληξε η Ανδριάνα Νικολάου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy