Χειροπέδες σε 27χρονο για εννέα διαρρήξεις

Σήμερα ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου

Σήμερα ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου

Στη σύλληψη 27χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με εννέα υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και υπόθεση κλοπής μοτοσικλετών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι στο πλαίσιο των εξετάσεων του ΤΑΕ Λευκωσίας, σχετικά με δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψής του. Ο 27χρονος εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος, ο 27χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των δύο υπό διερεύνηση υποθέσεων. Φέρεται να παραδέχθηκε και τη διάπραξη άλλων εφτά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή Λακατάμειας, στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο ύποπτος προέβη σε υποδείξεις σκηνών σχετικά με τις εννέα υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων. Υπέδειξε επίσης ανοιχτό χώρο, στην επαρχία Λευκωσίας, όπου εντοπίστηκαν τρεις μοτοσικλέτες, οι οποίες κλάπηκαν τα ξημερώματα χθες από πιτσαρία, στη Λευκωσία.

Σήμερα ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy