Χειροπέδες σε 16χρονο – Έκλεψε όχημα που περιείχε €3,000

Υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο διερευνά η Αστυνομία

Υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη 16χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, από κάτοικο Λευκωσίας. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, άγνωστοι έκλεψαν από το αυτοκίνητο μία τσάντα, η οποία περιείχε τρεις πιστωτικές κάρτες, προσωπικά του έγγραφα και το χρηματικό ποσό των €3,000 σε μετρητά.

Κατά τον πιο πάνω χρόνο, το αυτοκίνητο του παραπονούμενου βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης καφετέριας, στη Λευκωσία.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 16χρονου κατοίκου Λευκωσίας. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Με αφορμή και αυτή την υπόθεση, η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό και να λαμβάνει τα δικά του μέτρα για φύλαξη της περιουσίας του.

Περαιτέρω η Αστυνομία συμβουλεύει το κοινό:

• Να αποφεύγει να σταθμεύει το όχημά του, σε απόμερες ή σκοτεινές περιοχές τις βραδινές ώρες.• Πριν εγκαταλείψει το αυτοκίνητο, να βεβαιώνεται ότι όλα τα παράθυρα είναι τελείως κλειστά και οι πόρτες κλειδωμένες, ακόμα και αν θα λείψει για ελάχιστο χρονικό διάστημα.

• Να αποφεύγει να αφήνει αντικείμενα αξίας μέσα στο αυτοκίνητό του. Αν παραστεί τέτοια ανάγκη, τα αντικείμενα αυτά να μην αφήνονται εκτεθειμένα σε κοινή θέα, αλλά να τοποθετούνται κάτω από τα καθίσματα ή στο χώρο αποσκευών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy