Χαλαρά με φίλους για καφέ και βόλτες οι δύο υποψήφιοι

Στη Λευκωσία ο Χριστοδουλίδης και στη Λεμεσό ο Μαυρογιάννης

Στη Λευκωσία ο Χριστοδουλίδης και στη Λεμεσό ο Μαυρογιάννης

Συνάντηση για καφέ με την οικογένεια, φίλους και συνεργάτες του είχε σε εστιατόριο, στο κέντρο της πρωτεύουσας, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το πρωί του Σαββάτου.

Στη Λευκωσία ο Χριστοδουλίδης και στη Λεμεσό ο ΜαυρογιάννηςΣε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι «σήμερα είμαστε χαλαρά με την οικογένεια, με φίλους, με αγαπημένους συνεργάτες, οι πλείστοι των οποίων ήταν εθελοντές».

Περαιτέρω έκανε αναφορές στις εκλογές και σε συγκεκριμένες ομάδες ψηφοφόρων.

Αναφερόμενος στην αυριανή εκλογική διαδικασία έστειλε το μήνυμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες: «Η αποχή δεν είναι επιλογή και ειδικότερα αναφέρομαι στη νέα γενιά του τόπου μας, στο μέλλον της πατρίδας μας ότι θα πρέπει να συμμετάσχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία, καθώς όλα αυτά που θα αποφασιστούν την επόμενη πενταετία αφορούν κατά κύριο λόγο τη νέα γενιά του τόπου μας. Άρα η νέα γενιά θα πρέπει να έχει και λόγο και ρόλο στην εκλογική διαδικασία και θα πρέπει να το δείξει μέσα από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος».

Στη Λεμεσό ο Μαυρογιάννης

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μαυρογιάννης επέλεξε το παλιό λιμάνι Λεμεσού για να περάσει χρόνο με την οικογένεια, φίλους και συνεργάτες.

Στη Λευκωσία ο Χριστοδουλίδης και στη Λεμεσό ο ΜαυρογιάννηςΣε δηλώσεις του ανέφερε πως «είμαστε εδώ για να πάρουμε κι εμείς μια ανάσα μετά από μία μακρά προεκλογική εκστρατεία, αρκετά κουραστική», προσθέτοντας ότι «είμαστε στο σημείο που πρέπει να αρχίσει σιγά-σιγά η αδρεναλίνη να πέφτει, αλλά ξέρετε, η Λεμεσός είναι η πόλη μου, την αγαπώ πάρα πολύ».

«Επιστρέφω στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου, γύρω μου είναι πολλά μέλη της οικογένειας μου και πολλοί επιτελείς και συνεργάτες που με τιμούν με τη βοήθεια τους», συμπλήρωσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy