Αξιωματικός έβαλε κατάδικο να βρει βίντεο από προσωπική ζωή της Αριστοτέλους

«Tεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς από αξιωματικό, πρωτάκουστο για τα κυπριακά δεδομένα».

«Tεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς από αξιωματικό, πρωτάκουστο για τα κυπριακά δεδομένα».

Ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας φέρεται να ζητούσε από κατάδικο στις Κεντρικές Φυλακές να εξασφαλίσει βίντεο από την προσωπική ζωή της διευθύντριας του ιδρύματος, Άννας Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στο ΡΙΚ, ο αξιωματικός της Αστυνομίας σε μηνύματα προς τον κατάδικο του ζητούσε να βρει μέσω των διασυνδέσεών του βίντεο από προσωπικές στιγμές Άννας Αριστοτέλους.

Έκανε λόγο για «τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς από αξιωματικό, πρωτάκουστο για τα κυπριακά δεδομένα».

Η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον ομάδας νομικών, που αναμένεται να προχωρήσει με επίσημη καταγγελία στη Νομική Υπηρεσία και να ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, που δεν έχουν σχέση με την Αστυνομία. Εξήγησε ότι «βάσει νομοθεσίας, εάν η καταγγελία αφορά μέλος της Αστυνομίας, πρέπει να γίνεται στην αρμόδια Αρχή, η οποία είναι ο Γενικός Εισαγγελέας».

Σημείωσε ότι «έχουμε στοιχεία που δείχνουν καθημερινή επικοινωνία του ανώτερου αξιωματικού με τον βαρυποινίτη, ο οποίος καταδικάστηκε για υπόθεση ναρκωτικών, και του ζητούσε βίντεο και στοιχεία από την προσωπική μου ζωή με σκοπό να με πλήξει, να με καταστρέψει και να με απομακρύνει από τη θέση μου».

sigmalive.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy