Αστυνομία: Γνωρίζαμε ότι θα πήγαιναν για να κάψουν το Τσίρειο- Λάβαμε επιστολή

«Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην επιρρίπτουν ευθύνες»

«Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην επιρρίπτουν ευθύνες»

Για τα επεισόδια που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Τσίρειο στάδιο μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Κληθείς να απαντήσει στους ισχυρισμούς ότι οι Αστυνομία δεν έχει κάνει καλά την δουλειά της και ότι το είχαν σχεδιάσει προκειμένου να γίνουν επεισόδια και να περάσει η απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, ανέφερε ότι από την πλευρά τους, καταρρίπτουν τέτοιους ισχυρούς που αναφέρονται σε αυτές τις ανακοινώσεις.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι έφτασε στην Αστυνομία επιστολή από το τεχνικό υπεύθυνο του γηπέδου την πρώτη Δεκεμβρίου, ότι κάποιοι θα πάνε να κάψουν το γήπεδο γιατί θα ήταν ο τελευταίος αγώνας.

Σημείωσε επίσης ότι προστέθηκαν πέραν των άλλων μελών της Αστυνομίας άλλα 50 μέλη στους εξωτερικούς χώρους του σταδίου. Όσο αφορά εσωτερικά του σταδίου, έρευνες των φιλάθλων κατά την είσοδο τους και ταξιθέτηση των οπαδών στις κερκίδες γίνεται από τον υπεύθυνο ασφαλείας των σταδίων πάντοτε στη βάση της νομοθεσίας με τους επιτηρητές.

«Παρά τα μέτρα που λαμβάναμε ως Αστυνομία για τον αγώνα και λόγω των πληροφοριών που λήφθηκαν, εμείς ενημερώσαμε και καλέσαμε τους υπεύθυνους του ΓΣΟ με την σειρά τους να αυξήσουν τον αριθμών των επιτηρητών που συμφωνήθηκε για επιτήρηση του αγώνα και μας απάντησαν ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία εξεύρεσης επιτηρητών» συμπλήρωσε.

Όσο αφορά τον έλεγχο του ποιος μπαίνει και τι μεταφέρει εντός σταδίου, ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι εμπίπτει στην αρμοδιότητα των επιτηρητών μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας του σταδίου να έχει την ευθύνη.

«Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην επιρρίπτουν ευθύνες», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο: 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy