Ασταμάτητη κτηνωδία: Χρησιμοποιήσαν γατάκι ως στόχο για σκοποβολή (ΦΩΤΟΣ)

Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό σε βάρος ζώων

Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό σε βάρος ζώων

Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό σε βάρος ζώων, σημειώθηκε στη Λεμεσό, σύμφωνα με ανάρτηση που κάνει τον γύρο του κυπριακού διαδικτύου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, άγνωστοι χρησιμοποίησαν γατάκι ως στόχο για να κάνουν σκοποβολή με τα φλομπέρ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, «με ρωτούσε ο μικρός μου ο γιος πριν λίγες μέρες αν υπάρχουν ζώα «κακά» που θέλουν να σου κάνουν κακό! Η απάντηση μου ήταν πολύ γρήγορη και εύκολη : «Μάριε μου, του είπα, να μην φοβάσαι τα ζώα κανένα ζώο δεν είναι κακό! Να φοβάσαι και να προσέχεις μόνον τους ανθρώπους, γιατί υπάρχουν και ζουν ανάμεσα μας πολύ κακοί άνθρωποι!

Πέστε μου τι θα πω εγώ τώρα στον μικρό όταν πάμε στην Λεμεσό, στον παππού και στην γιαγιά και δει το αγαπημένο του γάτο σε αυτή την κατάσταση; Αν καταφέρει να βγει νικητής ζωής ο κακόμοιρος αφού κάποιοι «κακοί άνθρωποι» αποφάσισαν να τον κάνουν σκοποβολή με τα φλομπέρ την Κυριακή. Τα κατάφερε όμως ρε, κι δεν τον σκοτώσατε έτσι για να ξέρετε!

Ο «Δίας» είχε την δύναμη και την θέληση για ΖΩΗ και επέστρεψε σπίτι του και ήδη νοσηλεύεται σε κλινική! Και θα τα καταφέρει γιατί έχει κάτι που εσείς δεν έχετε ούτε θα έχετε ποτέ! Έχει καρδιά, και αγάπη μέσα του όχι μίσος και κακία σαν εσάς»!

Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό σε βάρος ζώων Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό σε βάρος ζώων Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό σε βάρος ζώων Ακόμη ένα αποτρόπαιο περιστατικό σε βάρος ζώων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy