Αποχαιρετά τον Θωμά Αντωνίου το προσωπικό του ΟΑΥ – «Δούλεψε με ζήλο και ήθος»

Ανακοίνωση εξέδωσε το προσωπικό του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας με αφορμή την αποχώρηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, κ. Θωμά Αντωνίου

Ανακοίνωση εξέδωσε το προσωπικό του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας με αφορμή την αποχώρηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, κ. Θωμά Αντωνίου

Ανακοίνωση εξέδωσε το προσωπικό του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας με αφορμή την αποχώρηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, κ. Θωμά Αντωνίου.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι κ. Αντωνίου, για δέκα χρόνια, δούλεψε με ζήλο, ανιδιοτέλεια και ήθος.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Εν όψει της αποχώρησης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, κ. Θωμά Αντωνίου, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Οργανισμού αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει δημοσία για την πολύτιμη συμβολή του στην εφαρμογή και λειτουργία του Γενικού Συστήματος Υγείας.

Ο κ. Αντωνίου, για 10 χρόνια, δούλεψε με ζήλο, ανιδιοτέλεια και ήθος. Στάθηκε δίπλα στη Διευθυντική ομάδα και στο Προσωπικό του Οργανισμού, στηρίζοντας τους καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου που ήταν καθοριστική για την επίτευξη του βασικού στόχου: την εφαρμογή και λειτουργία του ΓεΣΥ.

Είναι γεγονός ότι χωρίς την αφοσίωση που χαρακτήριζε την πορεία του κ. Αντωνίου από τη θέση του Προέδρου του Οργανισμού, το ΓεΣΥ δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Χωρίς τις δικές του συχνές και βαρυσήμαντες μάχες δεν θα μπορούσε σήμερα ο Κύπριος πολίτης να απολαμβάνει το πολυτιμότερο δικαίωμα του, τη δια βίου ισότιμη και απρόσκοπτη πρόσβαση σε υπηρεσίες φροντίδας υγείας. Το ΓεΣΥ δεν είναι πλέον εκείνο το μακρινό και μη υλοποιήσιμο σχέδιο όπως ήταν πριν από 10 χρόνια όταν ο κ. Αντωνίου είχε παραλάβει για πρώτη φορά το πηδάλιο του Οργανισμού. Το ΓεΣΥ, είναι πλέον μια κοινωνική κατάκτηση, ένδειξη και απόδειξη της βαρύτητας που έχει σε τούτο τον κόσμο η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy