Αντιτρομοκρατική άσκηση Αστυνομίας και Λιμενικών Αρχών Ζυγίου την Παρασκευή

Αντιτρομοκρατική άσκηση, «ΤΡΙΤΩΝΑΣ 2022», θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή η Αστυνομία και οι Λιμενικές Αρχές Λιμανιού Ζυγίου

Αντιτρομοκρατική άσκηση, «ΤΡΙΤΩΝΑΣ 2022», θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή η Αστυνομία και οι Λιμενικές Αρχές Λιμανιού Ζυγίου

Αντιτρομοκρατική άσκηση, «ΤΡΙΤΩΝΑΣ 2022», θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή η Αστυνομία και οι Λιμενικές Αρχές Λιμανιού Ζυγίου, στο Ενεργειακό Κέντρο Βασιλικού, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία.

Η άσκηση θα διεξαχθεί μεταξύ των ωρών 08:30 και 14:00 και κατά τη διάρκεια της «θα χρησιμοποιηθούν εικονικά (αβολίδωτα) πυρά και θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών αρχών, οχημάτων, θαλάσσιων ακάτων και ελικοπτέρων της Αστυνομίας, ασθενοφόρων, και πυροσβεστικών οχημάτων».

«Όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο της άσκησης και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας», προστίθεται.

Καλείται το κοινό που τυχόν θα βρίσκεται στην περιοχή του Λιμανιού Ζυγίου κατά τον πιο πάνω χρόνο να συνεργαστεί με την Αστυνομία και να ακολουθεί τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων.

Τον συντονιστικό ρόλο θα έχει η Ομάδα Σχεδιασμού Άσκησης της ΜΜΑΔ με επικεφαλής τον Διοικητή της ΜΜΑΔ, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy