Ανόρθωση: Για δεκάρι… σχεδόν «λευκή επιταγή»

Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει στη διάθεση του ένα πολύ υψηλό ποσό για κίνηση απ’ το πάνω ράφι

Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει στη διάθεση του ένα πολύ υψηλό ποσό για κίνηση απ’ το πάνω ράφι

Τρέχει ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση με τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Ντάρκο Μίλανιτς να αξιολογούν συνεχώς περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με στόχο να ενισχύσουν την ομάδα τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Το βάρος πλέον έχει πέσει στον επιθετικό χαφ, με τα ονόματα που έχουν προταθεί και αξιολογήθηκαν να είναι ήδη αρκετά.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης έχει εγκρίνει ένα πολύ υψηλό μπάτζετ για τον ποδοσφαιριστή αυτό, και ουσιαστικά ο Νεόφυτος Λάρκου έχει μπροστά του σχεδόν «λευκή επιταγή» για τον εκλεκτό. Ασφαλώς υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο όμως η «κυρία» μπορεί να προσφέρει ένα πέρα για πέρα υψηλό συμβόλαιο στον εκλεκτό.

Στόχος είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ενισχύσει την ομάδα να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό, να είναι ικανός δηλαδή στο να μοιράζει παιχνίδι και να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες, ενώ το ιδανικό είναι στα στοιχεία που τον συνοδεύουν να υπάρχει και το γκολ. Στοιχεία που για να τα προσθέσεις στην ομάδα σου, πληρώνεις αδρά.

Όπως σημειώσαμε και πιο πριν ήδη αξιολογήθηκαν αρκετές περιπτώσεις, με τον Νεόφυτο Λάρκου να έχει ήδη συντάξει τη σχετική shortlist με τους τις πρώτες επαφές να έχουν ξεκινήσει. Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις.

24sports.com.cy

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy