Αννίτα Δημητρίου: Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα ήμουν σε αυτή τη θέση (vid)

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν σε αυτή τη θέση, ούτε επιδίωξα να είμαι σε αυτή τη θέση»

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν σε αυτή τη θέση, ούτε επιδίωξα να είμαι σε αυτή τη θέση»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. 

Αρχικά, ανέφερε ότι είναι «ευχαριστημένη από την περσινή κοινοβουλευτική χρονιά, μιας και δεν ήταν λίγα τα θέματα που είχαν να διαχειριστούν».

Ερωτηθείσα πώς νιώθει όταν πηγαίνει να αντικαταστήσει τον  πρόεδρο της Δημοκρατίας, απάντησε ότι «στην αρχή δεν ήταν εύκολο, περισσότερο όταν αφορά την ευθύνη, δηλαδή υπηρετείς τον υπέρτατο θεσμό του κράτους και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ευκαιρία που μου δόθηκε και βεβαίως αυτούς και αυτές που με στήριξαν. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήμουν σε αυτή τη θέση, ούτε επιδίωξα να είμαι σε αυτή τη θέση. Αλλά από τη στιγμή που μου δόθηκε, κάνω ότι μπορώ για να ανταπεξέλθω όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται».

Σε σχέση με τα δωράκια στους βουλευτές, δήλωσε ότι «υπάρχει μια νομοθετική ρύθμιση μετά από συστάσεις της Greco, η οποία προνοεί κάθε χρόνο να συμπληρώνεται ένα έντυπο και με δική του ευθύνη θα πρέπει να καταγράφει οτιδήποτε υπερβαίνει την αξία των 150 ευρώ και να δηλώνει τον λόγο που το έλαβε».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy