Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Ταξίδεψαν 8 χιλιάδες άτομα-«Πολύ καλές οι εντυπώσεις»(ΒΙΝΤΕΟ)

«Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία και αυτό το λένε τα νούμερα»

«Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία και αυτό το λένε τα νούμερα»

Για τα εισιτήρια που κόπηκαν το καλοκαίρι για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Ελλάδας-Κύπρου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο διευθύνων σύμβουλος TOP KINISIS, Ντίνος Κάκκουρας.

Ο κ. Κάκκουρας ανέφερε ότι ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία και αυτό το λένε τα νούμερα, εφόσον είχαμε περίπου 8 χιλιάδες ταξιδιώτες μονής διαδρομής. Ένα δρομολόγιο το οποίο χρησιμοποίησε κόσμος ο οποίος δεν μπορούσε να ταξιδέψει με άλλο τρόπο και ήθελε ένα φθηνό τρόπο μεταφοράς προς την Ελλάδα.

«Με αυτή την έννοια θεωρείται ότι ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, μία προσπάθεια από την Κυβέρνηση που με αυτό το δρομολόγιο τακτοποίησε αρκετό κόσμο και σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές».

Όσο αφορά τα προβλήματα του πλοίου για το εστιατόριο και την καθαριότητά του, ανέφερε ότι βέβαια υπήρξαν κάποια προβλήματα και κάποιες παρατηρήσεις οι οποίες λήφθηκαν υπόψιν και μεταφέρθηκαν προς την εταιρεία, όμως θα ήθελα να πω ότι σε γενικές γραμμές τα πράγματα είναι αρκετά καλά.

«Θα πρέπει να τονίσω ότι δεν πρόκειται για πλοίο κρουαζιέρας πολυτελείας αλλά για πλοίο γραμμής και όσοι ταξιδεύουν με πλοία γραμμής κυρίως στην Ελλάδα γνωρίζουν την κατηγορία τους. Γι’ αυτό υπάρχουν και πολύ καλά σχόλια».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:  

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy