Αίθριος σήμερα ο καιρός – Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Αναλυτικά ο καιρός

Αναλυτικά ο καιρός

Κυρίως αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, ενώ βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα μέχρι την Κυριακή.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα νότια παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αναλυτικά ο καιρός

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά στα βόρεια και αργότερα κυρίως στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και σύντομα στα ανατολικά, στα νότια και τοπικά στα βόρεια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, λίγο ταραγμένη στα νότια και βόρεια παράλια και μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα νότια παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι την Τρίτη αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy