ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Καμπάνα 800 ευρώ για παράνομη κατοχή laughing gas σε δύο νεαρούς

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα

Χρηματικό πρόστιμο του ποσού των 800 ευρώ επιβλήθηκε από το Επ. Δικαστήριο Αμμοχώστου σε δύο άτομα ηλικίας 20 ετών τα οποία συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα για παράνομη κατοχή laughing gas.

Η Υπόθεση

Δύο άτομα ηλικίας 20 ετών συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής και χρήσης υποξειδίου του αζώτου (laughing gas)

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «λίγο μετά της μια τα ξημερώματα σήμερα Πέμπτη, μέλη της Δύναμης εντόπισαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, νεαρό ηλικίας 20 ετών να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε laughing gas. Κατά τη διάρκεια έρευνας, στην κατοχή του 20χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 12 αχρησιμοποίητες και μια χρησιμοποιημένη κάψουλα και μια συσκευή χρήσης κάψουλων».

Προστίθεται ότι «την ίδια περίπου ώρα σε άλλη περιοχή της Αγίας Νάπας, εντοπίστηκε δεύτερος 20χρονος να εισπνέει από ένα μπαλόνι, το οποίο περιείχε laughing gas. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην κατοχή του 20χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 αχρησιμοποίητες κάψουλες, δύο μπαλόνια και μια συσκευή χρήσης κάψουλών».

Τα δύο άτομα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και ακολούθως, μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy