Αυτά είναι τα 5 παιδιά που άρπαξε ο 40χρονος πατέρας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό των πιο κάτω ανήλικων προσώπων, που απουσιάζουν από την οικία τους από τις 25/07/2022, στη Λευκωσία, σε σχέση και με υπό διερεύνηση υπόθεση αρπαγής από νόμιμη κηδεμονία των ανήλικων τέκνων του, για την οποία καταζητείται ο 40χρονος πατέρας των παιδιών.

• MOHAMAD ALFARES, 11 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1.65μ. περίπου, εύσωμος, με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια.

• HASAN ALFARES, 9 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1.55μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καφέ μάτια.

• AHMAD ALFARES, 7 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1.40μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια.

• YOUSEF ALFARES, 4 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1.20μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καφέ μάτια.

• KHALED ALFERES, 2 ετών, από τη Συρία. Περιγράφεται ως ύψους 1μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και καφέ μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy