21χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό

Σε έρευνα που ακολούθησε στον οδηγό του οχήματος βρέθηκε σε τσαντάκι μέσης, ποσότητα πράσινης φυτικής ύλης

Σε έρευνα που ακολούθησε στον οδηγό του οχήματος βρέθηκε σε τσαντάκι μέσης, ποσότητα πράσινης φυτικής ύλης

Στην σύλληψη 21χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών και δεύτερου 21χρονου για μαχαιροφορία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου σήμερα στις 2:15 το πρωί μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία στην περιοχή Χλώρακας όπου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο κατά τρόπο ύποπτο. Οδηγός ήταν 21χρονος και συνοδηγός επίσης 21χρονος νεαρός. Στην προσπάθεια τους τα μέλη να εκτελέσουν το καθήκον τους ο 21χρονος οδηγός φέρεται να τους παρεμπόδισε και έσπρωχνε τα μέλη της δύναμης. Ακολούθως ο 21χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και της επίθεσης εναντίον του αστυνομικού.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον οδηγό του οχήματος βρέθηκε σε τσαντάκι μέσης, ποσότητα πράσινης φυτικής ύλης, δηλαδή κάνναβης και ένα χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο το οποίο περιείχε ίχνη ξηρής φυτικής κάνναβης. Ακολούθως αυτός συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής και χρήσης φαρμάκου τάξεως Β. Επίσης ο συνοδηγός διαπιστώθηκε ότι μετέφερε μαχαίρι που κατέληγε σε μυτερή άκρη και συνελήφθη.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΚΥΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy