13χρονος έπεσε σε λάκκο ανεγειρόμενης οικοδομής βάθους τριών μέτρων

Το παιδάκι φέρεται να έπαιζε με άλλον συνομήλικό του, όταν έπεσε σε λάκκο που ήταν ακάλυπτος

Το παιδάκι φέρεται να έπαιζε με άλλον συνομήλικό του, όταν έπεσε σε λάκκο που ήταν ακάλυπτος

Αγοράκι 13 ετών έπεσε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα – κάτω από συνθήκες που διερευνώνται – σε λάκκο ανεγειρόμενης οικοδομής, βάθους τριών μέτρων περίπου, στην Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου.

Το παιδάκι φέρεται να έπαιζε με άλλον συνομήλικό του, όταν έπεσε σε λάκκο που ήταν ακάλυπτοςΣύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το παιδάκι φέρεται να έπαιζε με άλλον συνομήλικό του, όταν σε κάποια στιγμή έπεσε σε λάκκο, βάθους περίπου τριών μέτρων, που ήταν ακάλυπτος.

Για τη διάσωση του 13χρονου μετέβησαν επί τόπου μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και με τη χρήση ειδικής διασωστικής εξάρτησης-φορείο κατάφεραν να ανασύρουν το παιδί.

Ο 13χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, φέρει τραύμα στο πρόσωπο και στο πόδι, χωρίς ωστόσο να φέρει σοβαρές εξωτερικές κακώσεις.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Κ.Σ. Τρεμιθούσας, η Αστυνομία καθώς και το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας. Λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας και μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στο μέρος για επιθεώρηση του εργοταξίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy