12χρονος και 15χρονος έκαψαν όχημα στη Λάρνακα

12χρονος και 15χρονος παραδέχτηκαν ενοχή για φωτιά σε όχημα

12χρονος και 15χρονος παραδέχτηκαν ενοχή για φωτιά σε όχημα

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 12 και 15 ετών, φέρεται να παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους σε υπόθεση πυρκαγιάς στη Λάρνακα από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς ένα μοτοποδήλατο και προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 7.20 το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για φωτιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λάρνακα».

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς ένα μοτοποδήλατο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος οχήματος, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το μοτοποδήλατο.

Παράλληλα, με την άφιξη των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη σκηνή, έγινε αντιληπτή και κατασβέστηκε, μικρή εστία φωτιάς σε κάδο ανακύκλωσης ρουχισμού, που βρισκόταν κοντά στην πολυκατοικία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «από εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο ανήλικων, ηλικίας 12 και 15 ετών. Τα δύο άτομα κλήθηκαν την Τετάρτη στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου ανακρίθηκαν σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Παίδων Νόμου, στην παρουσία των κηδεμόνων και δικηγόρων τους, όπου παραδέχτηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy