Αφροδίτη Λατινοπούλου: Μιλά για «τραγικό φασισμό» μετά το κόψιμό της από την Νέα Δημοκρατία

Δεν βάζει μυαλό με τίποτα η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Δεν βάζει μυαλό με τίποτα η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ούτε τη στοιχειώδη συναισθηματική νοημοσύνη να καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει φαίνεται πως δεν διαθέτει η , η οποία μετά το ρατσιστικό παραλήρημα με στόχο την , που -δικαιολογημένα- επανέρχεται προσπαθώντας να προσβάλλει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους προλάβει, πριν χαθεί και πάλι στη λήθη, εκεί δηλαδή που θα πρέπει να βρίσκεται…

Υπενθυμίζεται πως μετά , η οποία αυτή τη φορά είχε ως στόχο την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, και τα θετικά σχόλια που δέχθηκε για το σώμα της, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, απομακρύνθηκε από την Νέα Δημοκρατία και δε θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό της για τις επόμενες εκλογές.

Η ίδια λίγο μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από τις πηγές του κυβερνώντος κόμματος, αντέδρασε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

  •  

Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου

Αυτή τη φορά, η κ. Λατινοπούλου επέλεξε -παραδόξως- να μην μιλήσει η ίδια, αλλά να οικειοποιηθεί τα λόγια ενός άλλου ανθρώπου, ο οποίος έκανε λόγο για «φασισμό».

«Τραγικός ο φασισμός. Ας αποφασίσει ο κόσμος στις επόμενες εκλογές αν πρέπει να είναι ή όχι. Με Λατινοπούλου μέχρι θανάτου» έγραφε η ανάρτηση, με την ίδια να συμπληρώνει «Ευχαριστώ για τη στήριξη». Δεν βάζει μυαλό με τίποτα η Αφροδίτη Λατινοπούλου

πηγή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy