Συνταγή: Τυροπιτάκια κουρού με σπιτικό φύλλο

Τα πιο λαχταριστά τυροπιτάκια με φέτα και ανθότυρο με πανεύκολο σπιτικό φύλλο κουρού. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί! Πολλές ακόμα απίθανες συνταγές στο Ζάχαρη & Αλεύρι που κυκλοφορεί την Παρασκευή στις 23/09 στα περίπτερα!

Συνολικά έχουν εντοπιστεί τέσσερα τεμάχια του αγαλματιδίου
1: προετοιμασία
35′ μαγείρεμα
Σύνολο: 1:35′

Υλικά

Τεμάχια: 40-50

Για το φύλλο κουρού

Για τη γέμιση

Διαδικασία

Γέμιση

  1. Για να ετοιμάσουμε τα τυροπιτάκια με σπιτικό φύλλο κουρού, ξεκινάμε από τη γέμιση: Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Φύλλο

  1. Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το φύλλο και ζυμώνουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα λείο και εύπλαστο ζυμάρι.
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 40-50 κομμάτια και πλάθουμε το καθένα σε μπαλάκι. Ανοίγουμε κάθε μπαλάκι σε δίσκο 10 εκ.
  3. Βάζουμε από 1 κουτ. γλυκού γέμιση στο κέντρο κάθε φύλλου και διπλώνουμε σε μισοφέγγαρο. Πιέζουμε τις άκρες στα τυροπιτάκια για να κολλήσουν.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και λαδώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου.
  5. Βάζουμε τα τυροπιτάκια στο ταψί, τα αλείφουμε με τα ασπράδια και ψήνουμε για 35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy