Συνταγή: Τo υπόλοιπο κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ πατάτας γίνεται σουφλέ

Μια εύκολη συνταγή για να ανακυκλώσουμε το φαγητό που περίσσεψε. Τα κομμάτια από μοσχαρίσιο κρέας, λουσμένα με μια πλούσια, γευστική σάλτσα, συνδυάζονται εξαίσια με έναν βελούδινο πουρέ πατάτας.

10′ προετοιμασία
20′ μαγείρεμα
Σύνολο: 30′

Υλικά

Μερίδες: για ένα ταψί 22 εκ.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σουφλέ με το υπόλοιπο κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ πατάτας, αρχικά προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  2. Στη συνέχεια, στρώνουμε το κοκκινιστό μοσχάρι με τη σάλτσα του στο ταψί και το πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο.
  3. Ανακατεύουμε τον πουρέ με το μπαχαρικό, το μισό τυρί και τα αυγά και τα στρώνουμε πάνω στο κοκκινιστό.
  4. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
  5. Ψήνουμε το σουφλέ για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
  6. Σερβίρουμε, το σουφλέ, ζεστό.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy