5′ προετοιμασία
25′ μαγείρεμα
Σύνολο: 30′
Υλικά
Τεμάχια: 4 φορμάκια διαμ. 12 εκ.
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα ταρτάκια με έμενταλ, κολοκυθάκια και μυρωδικά, τρίβουμε το έμενταλ ALPILAND στη χοντρή πλευρά του τρίφτη.
- Τρίβουμε τα κολοκύθια στη χοντρή πλευρά του τρίφτη, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι για 10 λεπτά.
- Απλώνουμε τη ζύμη στον πάγκο της κουζίνας και την κόβουμε στα 4 με κουπ πατ 16 εκ.
- Αλείφουμε τα φορμάκια με ελαιόλαδο και απλώνουμε τη ζύμη.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα κολοκύθια, την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο έμενταλ και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε το αυγό και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.
- Μοιράζουμε το μίγμα στα φορμάκια και ψήνουμε για 25 – 30 λεπτά.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 