20′ προετοιμασία
6′ μαγείρεμα
Σύνολο: 26′
Υλικά
Μερίδες: 4
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε στραπατσάδα με σπανάκι και κοτόπουλο, αρχικά σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό.
- Συνεχίζουμε προσθέτοντας το σπανάκι και ανακατεύοντας μέχρι να μαραθεί. Αν βάλουμε κατεψυγμένο, το ρίχνουμε όπως είναι στο τηγάνι και το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά σε δυνατή φωτιά, να βγάλει τα υγρά του.
- Προσθέτουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε αποσύροντάς το από τη φωτιά, ώστε να μη μας παραψηθούν. Αν όμως θέλουμε τα αυγά μας πιο καλά ψημένα, τότε τα αφήνουμε παραπάνω στο μάτι, μέχρι να πήξουν καλά.
- Προσθέτουμε τη γραβιέρα, τα μυρωδικά και το λεμόνι.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε τη στραπατσάδα με φρέσκο ψωμί και φέτα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 