Συνταγή: «Σταφυλάδα» στο λεπτό με λάιμ και λουίζα

Ιδανική για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού αυτή η πρωτότυπη «σταφυλάδα». Αντί για λουίζα, μπορούμε να βάλουμε δυόσμο και αντί για λάιμ, χυμό λεμονιού.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
10′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 10′

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τη σταφυλάδα, ρίχνουμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη και χτυπάμε για 2 λεπτά, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές, πυκνό μείγμα.
  2. Για πιο βελούδινη και λεπτή υφή, το περνάμε από σουρωτήρι.
  3. Σερβίρουμε αμέσως (προτού αρχίσει η αλκοολική ζύμωση).

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy