10′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 10′
Υλικά
Τεμάχια: 1
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με παντζάρι, γιαούρτι και δυόσμο σε χωριάτικη μπαγκέτα, ξεκινάμε ανοίγοντας τη μπαγκέτα και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό της.
- Χτυπάμε στο μούλτι το μανούρι με 2 κουταλιές από το ελαιόλαδο, το γιαούρτι και το δυόσμο, μέχρι να γίνει κρέμα, και αλείφουμε το εσωτερικό της μπαγκέτας και από τις 2 μεριές με μία πλούσια στρώση.
- Κόβουμε τα παντζάρια βρασμένα (βρίσκουμε έτοιμα, βρασμένα σε βάκιουμ στα σούπερ μάρκετ), σε λεπτές ροδέλες.
- Τις βάζουμε σε μπολ, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και το βαλσαμικό και τις απλώνουμε στο σάντουιτς.
- Βάζουμε από πάνω χοντροκομμένες ανάμεικτες πρασινάδες, λαδωμένες, και κλείνουμε το σάντουιτς.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 