10′ προετοιμασία
10′ μαγείρεμα
Σύνολο: 20′
Υλικά
Τεμάχια: 1
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με κοτοσαλάτα, ντομάτα, γραβιέρα σε χωριάτικο φραντζολάκι, ξεκινάμε κόβοντας το κοτόπουλο κατά μήκος της μακριάς πλευράς του, ώστε να σχηματιστούν 2 λεπτά φιλέτα.
- Τα αλείφουμε με το ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.
- Βγάζουμε σε ξύλο κοπής, κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα ανακατεύουμε σε μπολ με τη μαγιονέζα και τη κάππαρη, ξεπλυμένη και καλά στραγγισμένη.
- Ανοίγουμε το φραντζολάκι και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό του.
- Απλώνουμε την κοτοσαλάτα, από πάνω βάζουμε τα φύλλα μαρουλιού, τις ροδέλες ντομάτας και τη γραβιέρα σε λεπτές φέτες και κλείνουμε το σάντουιτς.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 