10′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 10′
Υλικά
Μερίδες: 1 σάντουϊτς
Διαδικασία
- Για το σάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούρι ξεκινάμε και ανοίγουμε το σουσαμένιο φραντζολάκι στη μέση και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό του.
- Αλείφουμε κάθε πλευρά με λίγο λάδι και σάλτσα horseradish.
- Απλώνουμε τις φέτες αβοκάντο.
- Ανακατεύουμε το καβούρι κονσέρβας με το ανθότυρο, τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού μαζί με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το απλώνουμε στο σάντουιτς.
- Από πάνω βάζουμε τις λεπτές φέτες αγγουριού και κλείνουμε το σάντουιτς.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην 