Συνταγή: Σάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούρι

Γευστικό και ελαφρύ σνακ ιδανικό για το δεκατιανό μας.

Δηλώνει έτοιμος να αμφισβητήσει με κάθε νόμιμο μέσο, αποφάσεις που "λήφθηκαν ερήμην του", από το Υπουργικό Συμβούλιο που αφορά την περιοχή της Αγίας Θέκλας
10′ προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 10′

Υλικά

Μερίδες: 1 σάντουϊτς

Διαδικασία

  1. Για το σάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούρι ξεκινάμε και ανοίγουμε το σουσαμένιο φραντζολάκι στη μέση και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό του.
  2. Αλείφουμε κάθε πλευρά με λίγο λάδι και σάλτσα horseradish.
  3. Απλώνουμε τις φέτες αβοκάντο.
  4. Ανακατεύουμε το καβούρι κονσέρβας με το ανθότυρο, τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού μαζί με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το απλώνουμε στο σάντουιτς.
  5. Από πάνω βάζουμε τις λεπτές φέτες αγγουριού και κλείνουμε το σάντουιτς.

 

Credit

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, στην Daily.Cy